Skip to main content

Kerst Wellness

 

Dit jaar hebben wij een bijzondere opening tijdens de feestdagen met een Kerst & Nieuwjaar wellnessarrangement. Ontsnap aan de festiviteiten. Post-kerst-detoxplan of bereid je voor op een goede start van een stressloos en gezond nieuw jaar.

Informatie & reserveringen
infrared sauna Amsterdam

Private Wellness Studio

Boek je eigen Privé Wellness Studio. Onze beide studio’s hebben een traditionele droge Finse houtsauna (90°C), stoom cabine (45°C met eucalyptus), douches, relax bedjes en een buitenruimte om af te koelen of een drankje te drinken. Inclusief gebruik van badjassen, handdoeken en slippers.

Informatie & reserveringen

Infrared Saunas

 

Ervaar de kracht van zweten in de luxe en privacy van je eigen individuele (solo of duo) Infrarood Sauna Cabine. De ontspannende sensatie van infrarood stralingswarmte dringt diep je huid binnen om lichaam en geest te ontspannen, bloedsomloop te stimuleren, afvalstoffen vrij te maken, pijn te verlichten, immuniteit te versterken en je huid te verbeteren.

Informatie & reserveringen

Massage services

 

Voeg een ontspannende of therapeutische full body massage toe aan uw infrarood sauna of privé wellness boeking. Kies tussen de ervaren handen van onze Masseuse of ga liggen in de 3D ‘zero gravity’ Massagestoelen

Informatie & reserveringen

Spa Party

 

Privé afhuren van onze gehele wellness. Voor jou en je vrienden alleen. Vrij gebruik van al onze sauna- en wellness faciliteiten. We sluiten de deuren zodat er naast jullie geen andere gasten zijn. Tijdens je verblijf wordt in de lounge een pot thee met huisgemaakte lekkernijen geserveerd.

Informatie & reserveringen

THE GIFT OF WELLNESS

Online cadeaubon

Informatie

Over Soak Urban Wellness

 

Welkom in onze boutique wellness. In 9 luxueus getransformeerde zeecontainers in Amsterdam creëerden we meerdere afzonderlijke privé wellness ruimtes

We bieden Infrarood Sauna sessies in je eigen cabine, Privé Wellness Studio arrangementen met Finse saunas en stoom cabin. En aanvullende Massages.

Ontspanning is de basis voor een gezonde levensstijl

Contact