Skip to main content

Massage services

 

Masseuse

Volledig tot rust komen? Onze therapeutische massages in combinatie met sauna zijn lichaamsbehandelingen waarbij gebruik wordt gemaakt van verschillende soorten massagetechnieken om pijn en spanning te verlichten en de spieren en gewrichten te ontspannen. Massages zijn 30 of 60 minuten in combinatie met een (infrarood) sauna. Een opgewarmd lichaam voor je massage zorgt ervoor dat al ontspannen op de massagetafel ligt. Je spieren zijn warm en in topconditie  voor diepere massage. Sauna na de massage stimuleert de afvoer van afvalstoffen

Massage Stoelen

Even snel opladen? Onze 3D massagestoelen bieden een scala aan massagetechnieken en -programma’s. Een intense massage waarbij je hele lichaam van top tot teen wordt gemasseerd. Deze massagestoel, nagebootst door mensenhanden, geeft je snel nieuwe energie. Een koptelefoon met muziek, natuurgeluiden of meditatie maken je 20 minuten durende ontspannende massagestoel sessie compleet.

Prijzen en Arrangementen

DESTRESS EXPRESS

 

Massagestoel  

 

1 persoon €19
2 personen
€38

Boek nu

GLOW WITH THE FLOW:

 

Infrarood Sauna
+
Massagestoel

 

1 persoon €55
2 personen €85

Boek nu

CHILLAX TO THE MAX

 

Infrarood sauna
+
60 minuten full body massage

 

1 persoon € 125
2 personen € 250*

Boek nu

 MASSAGE SERVICES

 

30 min. Masseuse €50
Alleen in combinatie met een wellness of Spa Party

 

Rittenkaart: 10x Massagestoel

Destress Express 1P €140

Boek nu

*We masseren niet tegelijkertijd. Een persoon begint met 60 minuten full body massages en de andere met een infrarood sauna sessie. Daarna wissel je om. Ieder krijgt zijn/haar eigen cabine.

CADEAU BON

Online te koop

InformatieKoop hier

Onze andere diensten

Infrared Sauna

Info & reserveringen

Privé Wellness Studio

Info & reserveringen