Skip to main content

FAQ en Algemene voorwaarden

Concept & faciliteiten

Wat is het concept van Soak Urban Wellness?

Bij Soak Urban Wellness wil je ontspannen & relaxen. Daarom boek je bij ons je eigen privé wellness of sauna ruimte. Helemaal voor jezelf of met z’n tweeën.

Welke en hoeveel wellness ruimtes zijn er?

3 Privé Infrood Saunas

Ontspan, detox en laad jezelf weer op in het comfort van je eigen privé cabine
45 tot 60 min. 1 of 2 persoons cabines

2 Privé Wellness Sauna Studio’s

Ontsnap aan de dagelijkse drukte en neem een moment voor jezelf in je eigen privé wellness met een Finse sauna, stoomcabine, ligbedjes, voetbaden, douches en terras
2 of 3 uur privé wellness voor 2 personen

2 massagestoelen

Laat je verrassen door een full body massage in een een massagestoel die steviger masseert dan menselijke handen. Verschillende programma’s
20 minuten

1 Masseur

Kwalitatief hoogwaardige therapeutische behandelingen in combinatie met Infrarood Sauna of Private Wellness Studio

1 Juices & Bowls Bar (openbare ruimte)

Verse gembershots, sapjes, smoothies, koffie & kruidenthee

Wat draag ik tijdens een sauna sessie?

Al onze sauna ruimtes en de wellness studio’s zijn voor privégebruik. Je kunt dus dragen wat comfortabel voelt. We raden aan om tijdens je sauna sessies naakt op een handdoek te zitten. Maar je mag ook zwemkleding dragen.

Moet ik handdoeken meenemen?

Tenzij je badkleding wilt dragen hoef je niets mee te nemen. Wij zorgen voor handdoeken, badjassen en slippers

Mag ik zelf eten of drinken of producten meenemen?

Het is niet toegestaan om eigen eten en- of drinken mee te nemen in de wellness. Gebruik ook geen producten zoals scrubs, gezichtsmaskers of lotion/olie in de sauna, omdat dit vlekken op het hout veroorzaakt.

Reserveren en annuleren

Heb ik een reservering nodig?

Ja, bij Soak Urban Wellness moet je de wellness of sauna vooraf online via onze website reserveren. In onze afspraken module vind je de actuele beschikbaarheid van alle faciliteiten en arrangementen

Waarom moet ik vooraf betalen?

Onze saunas en wellness faciliteiten zijn alleen voor privégebruik. Dit betekent dat we de ruimte speciaal voor jou reserveren. Wij maken je wellness ruimte klaar, warmen de saunas tijdig op, plannen gastvrouwen en of masseuses in etc. Last minute afzeggingen of no show betekent dat wij de wellness niet meer kunnen aanbieden aan andere gasten. Het vooruitbetalen van je reservering geeft aan dat je serieus van plan bent te komen.

Wat zijn jullie annuleringsvoorwaarden?

Als je een gemaakte reservering wilt wijzigen of annuleren, kan dat uitsluitend online via de annulerings link in de bevestingsemail. Annuleringen tot 96 uur voor aanvang kunnen worden verplaatst naar een andere datum of worden gerestitiueerd. Annuleringen of wijzigingen tussen 96 uur en 48 uur voor aanvang kunnen uitsluitend worden verplaatst naar een andere datum. Binnen 48 uur voor aanvang kan een reservering niet meer worden gewijzigd

Cadeaubonnen zijn niet-restitueerbaar en kunnen niet geheel of gedeeltelijk worden ingewisseld voor geld.

Cadeaubonnen

Hoe koop ik een cadeaubon bij jullie?

Je kan bij Soak Urban Wellness online een E-giftvoucher kopen. Ga naar het cadeaubonnen menu op onze website. Selecteer je gewenste sauna of wellness pakket of kies een vast bedrag waarmee de ontvanger zelf een arrangement kan kiezen. Na betaling wordt de voucher als e-ticket naar je gemaild.

Nadat je het e-ticket in je mail hebt ontvangen, kan je ervoor kiezen om onze digitale en bewerkbare PDF cadeaukaart te gebruiken. Die kan je afdrukken of per e-mail kunt doorsturen. Of je kan ons vragen om een papieren cadeaukaart met de hand te schrijven die we post kunnen versturen.

Giftcard codes zijn 1 jaar geldig na aankoop

Hoe kan ik een cadeaubon van jullie inwisselen?

Volg deze stappen:
1: Ga naar www.soakurbanwellness.nl
2: Klik op ‘reserveringen’
3: Maak een online reservering
4: Selecteer je wellness faciliteit en/of arrangement
5: Kies een beschikbare datum en tijd
6: Registreer met naam en e-mail of login
7: Klik VOOR de betaling op de knop “coupon of cadeaukaart gebruiken”.
8: Vul je cadeaukaartcode in
9: De betaling is gedaan en je ontvangt een bevestiging van je boeking

Rittenkaarten

Hebben jullie lidmaatschappen en rittenkaarten?

Naast onze losse afspraken bieden wij ook rittenkaarten aan voor onze infrarood saunas en massagestoelen.

Rittenkaarten zijn per sessie goedkoper en kunnen worden gekocht in een pakket van 10 keer met een geldigheidsduur van 6 maanden.

Hoe maak ik een afspraak met een rittenkaart?

Als je een rittenkaart hebt gekocht is deze gekoppeld aan het account waarmee je was ingelogd. Zorg bij het maken van een sauna reservering daarom altijd dat je dat zelfde account gebruikt. Ons reservering systeem herkent dan namelijk je credits. Maak vervolgens een reguliere boeking in onze reserverings module. Na het selecteren van datum en tijd geeft het systeem de mogelijkheid om online te betalen danwel een credit van je kaart te gebruiken. Kies voor deze optie.