Skip to main content

Infrarood Saunas

Infrarood is onzichtbaar licht dat wij voelen als warmte. In tegenstelling tot gewone sauna’s waarbij de ruimte om je heen verwarmd wordt werkt infrarood effectiever bij een lagere temperatuur. Infrarood verwarmd niet per se de omgevingslucht maar werkt juist direct en rechtstreeks op je huid. Resultaat, een diepe, ontspannende en intense zweetsessie.

De zachte en helende werking van infrarood licht dringt diep je huid binnen tot de binnenste lagen van je lichaam. Het verlaagt je stressniveau, geeft je immuniteit een boost, ontspant de spieren, verhoogd de doorbloeding en circulatie wat resulteert in pijnverlichting, afvoer van afvalstoffen, huidverbetering en gewichtsverlies

De ervaring

Onze privé infrarood sauna sessies duren gemiddeld 30 tot 40 minuten in je eigen saunacabine. Je krijgt de ruimte met handdoeken en water voor een uur zodat je nog voldoende tijd hebt om af te koelen, eventueel te douchen en om te kleden.

Naast infrarood licht beschikken al onze cabines ook over chromotherapie, ook wel kleurenlichttherapie genoemd. Chromotherapie is het proces van het herstellen van de balans tussen lichaam en geest door het gebruik van kleur. Tijdens je sauna sessie kun je je gewenste kleur aanpassen.

A LIFESTYLE CHANGE

Na 1 sessie

In de stilte, het comfort en de privacy van je eigen persoonlijke sauna cabine dringt infrarood licht veilig door tot op cel niveau van je huid. De veilige en helende warmte van infrarood ontspant je lijf en creëert een diepe therapeutisch zweetsessie. Je gaat met een ontspannen en verfrist gevoel de deur uit.

Na 5 sessies

Je lichaam begint te wennen aan het infrarood licht en afvalstoffen op oppervlakteniveau worden steeds efficiënter verwijderd door middel van transpiratie. Je verbrandt meer calorieën en verhoogt sneller je kerntemperatuur.

Na 10 sessies

Je lichaam is volledig gewend en de echte magie is begonnen. Volledige ontgifting op cellulair niveau, waarbij schadelijke zware metalen worden geëlimineerd. Irritaties, pijn en stijfheid nemen af. De bloedsomloop is verbetert en je algehele stressniveau is gedaald. Je bent in een staat van volledige ontspanning. Je huid straalt en is vernieuwd.

Lopende sessies

Je hebt je gecommitteerd aan een verandering van levensstijl en een nieuwe jij. Je ziet en voelt de resultaten. Je bent stressvrij, slaapt beter en ontgift op een diep cellulair niveau. Je geneest op natuurlijke wijze van binnenuit en verbrandt veel calorieën in elke sessie.

De voordelen van infrarood sauna’s

Volledige ontspanning

De warmte in de sauna zorgt ervoor dat je minder stress ervaart. Je voelt je ontspannen doordat je spieren ontspannen door de warmte. Je hersenen maken ook endorfine aan, waar je blij van wordt.

Boost voor je immuunsysteem

Sauna verbetert je immuunsysteem. Je lichaam reageert op het temperatuurverschil met de hitte van de sauna met de aanmaak van antistoffen. Deze antistoffen versterken je weerstand, waardoor je lichaam beter kan vechten tegen bacteriën en virussen.

Detox

In een sauna stijgt je lichaamstemperatuur tot 39 graden. Je lichaam voorkomt dat je oververhit raakt door de huidporiën te openen. Hierdoor voer je warmte af in de vorm van zweet, maar worden ook vuil en afvalstoffen afgevoerd.

Stimuleert de bloedsomloop

Je hartslag gaat omhoog tijdens een saunasessie. Door de warmte verwijden je bloedvaten, wat het zuurstofgehalte in je bloedcellen stimuleert en leidt tot een betere doorbloeding. Dit betekent dat een saunasessie een vergelijkbaar effect heeft op je bloedsomloop als een lichte training!

Gezonde huid

De sauna is goed voor je huid. Door de verbeterde bloedcirculatie verplaatsen ongewenste stoffen zich van de cellen naar het oppervlak van je lichaam. De sauna helpt je huid van binnenuit te reinigen. Door de hitte in de sauna gaan je huidporiën open en worden dode huidcellen en andere ongewenste stoffen verwijderd. Hierdoor krijg je een zachtere huid.

Verlichting voor pijnlijke spieren en gewrichten

Een betere doorbloeding zorgt voor de afvoer van het afvalproduct melkzuur, waardoor de pijn vermindert. Daarnaast zorgt de stof endorfine niet alleen voor een vrolijk gevoel, maar heeft het ook een pijnverlichtende werking. Spieren en gewrichten ontspannen in de warme sauna, waardoor ze minder stijf aanvoelen. Met name een infraroodsauna is zeer effectief tegen spierpijn. Zelfs wonden genezen sneller in de sauna

Prijzen & Arrangementen

DETOX ME NOW

 

Privé Infrarood Sauna Sessie

 

 

Solo cabine, 1 persoon € 39
Duo cabine, 2 personen € 55

Boek nu

GLOW WITH THE FLOW:

 

Infrarood Sauna Sessie
+
Massagestoel

 

1 persoon € 55
2 personen € 85

Boek nu

CHILLAX TO THE MAX:

 

Infrarood Sauna Sessie
+
60 minutes full body massage

 

1 persoon € 125
2 personen €250*

Boek nu

MEMBERSHIPS

 

Rittenkaart: 10 sauna sessies
Detox me now 1P €295

Detox me now 2P €415

Kennismakingaanbieding:
3 sauna sessies in 3 weken
Detox me now 1P €90

Detox me now 2P €125

Boek nu

*We masseren niet tegelijkertijd. Een persoon begint met 60 minuten full body massages en de andere met een infrarood sauna sessie. Daarna wissel je om. Ieder krijgt zijn/haar eigen cabine.

CADEAU BON

Online te koop

InformatieAanschaffen

Bekijk ook onze andere diensten

Prive Wellness Studio

Info & Reserveringen